Kanapių aliejus nuo seno garsėja savo savybėmis. Buvo plačiai vartojamas ir Lietuvoje. Jis naudojamas maistui, kosmetologijoje, farmacijoje bei pramonėje. Šiandien kanapių aliejus vėl grįžta į žmonių kasdienį vartojimą.
Kanapių aliejų spaudžiame iš Lietuvoje užaugintų kanapių sėklų. Labai kruopščiai atrenkame žaliavą, todėl mūsų gaminamas aliejus yra nekartus. Kanapių aliejuje yra daug nesočiųjų riebiųjų rūgščių - alfa-linoleno (Omega-3) - 20,35 %, linolo (Omega-6) - 55,83 %, oleino (Omega-9) - 9,00 %. Aliejus turi vitaminų A, D, E.
Švelnaus, išskirtinio skonio bei aromato kanapių aliejus tikrai ras vietą Jūsų virtuvėje. Jis tiks tiek mėsos, tiek žuvies patiekalams ruošti, salotoms, padažams ar užpilams.